Osmisměrka #69366 - Chladící a mrazící zařízení Účelem ...
Chladící a mrazící zařízení Účelem chlazení je omezit množení škodlivých bakterií, plísní a kvasinek v potravinách. Kompresorového chlazení Do prostoru chladírny je vháněn ochlazený vzduch, který rychle a stejnoměrně ochlazuje potraviny Chlazení Je způsob krátkodobého uchování potravin Druhy chladícího zařízení Chladicí skříně Ve společném stravování nejčastěji používaná chladicí technika. Skříně MAJÍ VELKÝ OBSAH (600-1800 litrů). Vnitřní prostor bývá rozdělen na 2 až 3 samostatně otevíratelné oddíly s policemi, rošty, případně s háky na maso. Chladicí skříně pro odbytová střediska mohou mít prosklené dveře. Teplotu lze termostatem nastavit na +1 až +12°C Chladničky Skříňky různých velikostí, MENŠÍHO OBSAHU používané i v odbytových střediscích. Často v kombinaci s mrazničkou. Podobné i v domácnosti. Chladicí stoly Používají se i jako pracovní ...(tajenka)
FMSTĚNAPODOBENINAPAN
AIFLAŠKAAHCRPSHÁGANE
RLAPRŮPLAVTHCEOHLPDŠ
MIGRACECINEZASLROÍET
AAODKKCÁAMČRKTKAMRŘO
DRROMONTÉRKYNŘADEETV
ODDVÍŠEAKJABIIDNRISI
NAKÁJILETÁKEČČZIAGÚC
ÁHŠNBLESKÍZLYKÍCCOME
ŠUTAOECARŮČDTAJEELOS
KČADUCXAHOLZORĚMZORT
AEFÁÍNECVCZAKŘÍVDIDA
NBEVAKILKRAÁÍKITUBOK
ENTKÍNMFUZAKNISURBTN
IIAAEROSOLUBTOKUZBUE
GCŠČVENÁPRÓSÁSTEAAAČ
YEKŘÍSOZTUMZMKEĚBDRA
HEAKVAKSRPŠAAONVVAÉL
DOJNICEAZUAKPULSŠSNT
BALADAUTOOPRAVNAÍOAA
AIFLAŠKAAHCRPSHÁGANE
RLAPRŮPLAVTHCEOHLPDŠ
MIGRACECINEZASLROÍET
AAODKKCÁAMČRKTKAMRŘO
DRROMONTÉRKYNŘADEETV
ODDVÍŠEAKJABIIDNRISI
NAKÁJILETÁKEČČZIAGÚC
ÁHŠNBLESKÍZLYKÍCCOME
ŠUTAOECARŮČDTAJEELOS
KČADUCXAHOLZORĚMZORT
AEFÁÍNECVCZAKŘÍVDIDA
NBEVAKILKRAÁÍKITUBOK
ENTKÍNMFUZAKNISURBTN
IIAAEROSOLUBTOKUZBUE
GCŠČVENÁPRÓSÁSTEAAAČ
YEKŘÍSOZTUMZMKEĚBDRA
HEAKVAKSRPŠAAONVVAÉL
DOJNICEAZUAKPULSŠSNT
BALADAUTOOPRAVNAÍOAA
https://osmismerky.relaxweb.cz