Osmisměrka #69366 - Chladící a mrazící zařízení Účelem ...

Chladící a mrazící zařízení Účelem chlazení je omezit množení škodlivých bakterií, plísní a kvasinek v potravinách. Kompresorového chlazení Do prostoru chladírny je vháněn ochlazený vzduch, který rychle a stejnoměrně ochlazuje potraviny Chlazení Je způsob krátkodobého uchování potravin Druhy chladícího zařízení Chladicí skříně Ve společném stravování nejčastěji používaná chladicí technika. Skříně MAJÍ VELKÝ OBSAH (600-1800 litrů). Vnitřní prostor bývá rozdělen na 2 až 3 samostatně otevíratelné oddíly s policemi, rošty, případně s háky na maso. Chladicí skříně pro odbytová střediska mohou mít prosklené dveře. Teplotu lze termostatem nastavit na +1 až +12°C Chladničky Skříňky různých velikostí, MENŠÍHO OBSAHU používané i v odbytových střediscích. Často v kombinaci s mrazničkou. Podobné i v domácnosti. Chladicí stoly Používají se i jako pracovní ...(tajenka)

FMSTĚNAPODOBENINAPAN
AIFLAŠKAAHCRPSHÁGANE
RLAPRŮPLAVTHCEOHLPDŠ
MIGRACECINEZASLROÍET
AAODKKCÁAMČRKTKAMRŘO
DRROMONTÉRKYNŘADEETV
ODDVÍŠEAKJABIIDNRISI
NAKÁJILETÁKEČČZIAGÚC
ÁHŠNBLESKÍZLYKÍCCOME
ŠUTAOECARŮČDTAJEELOS
KČADUCXAHOLZORĚMZORT
AEFÁÍNECVCZAKŘÍVDIDA
NBEVAKILKRAÁÍKITUBOK
ENTKÍNMFUZAKNISURBTN
IIAAEROSOLUBTOKUZBUE
GCŠČVENÁPRÓSÁSTEAAAČ
YEKŘÍSOZTUMZMKEĚBDRA
HEAKVAKSRPŠAAONVVAÉL
DOJNICEAZUAKPULSŠSNT
BALADAUTOOPRAVNAÍOAA
https://osmismerky.relaxweb.cz